Oferta de primavara Monart Villas

Primăvara este momentul perfect pentru a redescoperi frumusețea naturii și pentru a te reîncărca cu energie pozitivă. La Monti Chalet, și Artemis Villa, situate în inima pitorească a munților Bucegi, în Poiana Brașov, te invităm să te bucuri de o escapadă de neuitat, plină de relaxare și aventură. Cu o ofertă special concepută pentru iubitorii de natură și confort, te așteptăm să experimentezi ospitalitatea noastră de neegalat și să te bucuri de frumusețile primăverii la munte.

Pachetul nostru exclusiv este creat special pentru a oferi o experiență completă, care include:

  • La un sejur de două nopți vei primi un discount de 10% din prețul întreg: Odihnește-te în camerele noastre confortabile și bine echipate, unde fiecare detaliu este gândit pentru confortul tău.
  • Mic Dejun Inclus: Începe fiecare zi cu un mic dejun sățios și variat, pregătit cu ingrediente proaspete și de calitate, perfect pentru a-ți oferi energia necesară pentru aventurile care te așteaptă.
  • Acces la zona de saună și jacuzzi GRATUIT: Răsfățați-vă simțurile și relaxați-vă corpul în zona noastră de spa. Fie că alegeți să vă destindeți în sauna noastră sau să vă relaxați în jacuzzi, spa-ul nostru este refugiul perfect pentru relaxare și revitalizare.

Această ofertă este valabilă până la data de 26.04.2024 și reprezintă ocazia perfectă pentru a te bucura de o vacanță de primăvară memorabilă, în inima munților. Fie că ești în căutarea unui refugiu liniștit pentru relaxare, fie că dorești să explorezi frumusețile naturale ale Poianei Brașov, Monti Chalet sau Artemis Villa este destinația ideală pentru tine.

Acceptăm și plata cu carduri de vacanță.

Locurile sunt limitate, așa că te încurajăm să îți faci rezervarea cât mai curând posibil. Pentru mai multe informații și rezervări, contactează-ne la 0735 376 343.

Rezervă-ți acum sejurul de neuitat la una din locațiile noastre din Poiana Brașov: