Descoperă Monart Villas (Monti Chalet & Artemis Villa) – Refugiul perfect pentru evenimentele tale speciale, fie că este vorba de o întâlnire privată sau corporate. Într-o atmosferă plină de eleganță și confort, vă oferim un Function Room cu o capacitate de 48 de locuri, o terasă în aer liber și spații verzi înconjurătoare, ideale pentru activități de pregătire profesională sau momente de socializare.

Situate în inima naturii, în Poiana Brașov, Monart Villas oferă o varietate de activități outdoor care vă vor încânta și relaxa: drumeții în munți cu peisaje spectaculoase, închiriere de ATV-uri, Off-road, Echitație, închiriere de biciclete sau sesiuni de tir cu arcul, toate la o scurtă distanță de proprietatea noastră. Pentru cei care preferă activitățile indoor, vă așteaptă zona noastră de SPA, unde vă puteți relaxa în jacuzzi sau saună.

Ne preocupăm de confortul și bunăstarea oaspeților noștri, oferind servicii de cazare și mic dejun, coffee-break-uri, precum și opțiuni pentru prânz și/sau cină, toate într-un regim de catering impecabil. De asemenea, WiFi-ul gratuit este disponibil în camere, în Function Room și în toate spațiile publice. Capacitatea noastră de cazare permite găzduirea a până la 62 de persoane.

Vă invităm să ne contactați pentru a primi o ofertă personalizată pentru evenimentul dumneavoastră. Sunați-ne la numărul de telefon 0747040079 sau scrieți-ne la adresa de e-mail: danielastanila@monartvilla.com.

O experiență de neuitat vă așteaptă la Monart Villas!

Monti Chalet

Monti Chalet - Cazare in Poiana Brasov